lala

  2012-12-30 / 23:56:21 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
kom på ett nyårlöfte!!!!
att kunna göra en sån här frisyr så att den blir bra och snygg!!
det kanske jag hmmm kan lyckas med, vi får väll se

känner mig som en prickigkorv

  2012-12-30 / 17:09:31 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
hohooho titta LOL! titta lixom under ögonbrynen hahaha jag dör, försvinn
idag har jag åkt bräda med henning! det var blött. men jag gjorde minnsann min första vingliga 360 backside!! det var coolt. och henning gjorde sin första rodeo 720 såååå båda var nöjda med dagen B). ikväll ska jag träffa sandran och det blir roligt för det var länge sedan. hade!

tjingeling

  2012-12-30 / 00:24:20 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
detta har varit min kväll! (bild från felicia insta hehe tacktack) johanna var världens snällaste och kom med kladdkaka mmm. på dagen har jag åkt bräda med henning, sket i liftkortet och gick upp för backen like true snowboarders. fanns inga nice hopp så vi la ner mycket kärlek på ett hopp, VARSEGOD♥ imorrn ska vi ut i backen igen, dock i agnäs. d blir bra, nu ska jag laga pastasallad. hido!

CARA DELEVINGNE

  2012-12-29 / 16:46:55 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
heeeelt påriktigt jag tror att detta är den snyggaste människa som existerar! helt sjukt WOW alltså OJ!!

Anastasia

  2012-12-28 / 23:28:22 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
ska kolla på anastasia, det är en bra film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmmm

  2012-12-28 / 23:18:00 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
hade lite lila hår en gång i tiden

merry christmas i efterskott

  2012-12-26 / 17:24:37 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER
den årliga kalkon middan med släkten ska jag på nu!!!! tjohoo det brukar vara mycket trevligt
 

the holiday är en bra film!!!!!

  2012-12-24 / 00:08:19 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
kolla min nissemaan. en som jag ska träffa på julovet i allafall!

skyll dig själv, för folk vll gärna lära känna dig

  2012-12-22 / 01:12:45 / L.O.V.I.S.A / 2 KOMMENTARER
som den harry potter nörd jag är så älskar jag rubert grant!!!!!! alltså han skulle jag vilja träffa, kanske inte den största drömmen men abslout en sak jag göra innan man dör!!!
hmm varför gillar jag han mest i dom bästa böcker som finns? kanske äre för vi båda har en ginger touch i oss.. haha näääe.
hmmm nä nu ska jag sova.

christmastiiiime ooooohooo

  2012-12-22 / 00:48:48 / L.O.V.I.S.A / 2 KOMMENTARER
hmm oj shieet jullov nu.. känns ju skönt, men klara sig utan framförallt sin underbarabästaklass i treveckor känns lite svårt. tur att vi hade ett bästa farväll med enhetsklapp och kramring. mysklassen!!!!!

 
ojojoj så mycket som har förändrats detta år??? detta har bara blivit en massförändring av allt.
ingen musikklass mer, så är ingen musiktönt längre som var med på massa roliga revyer och konserter som var bäst.
bytt klass, nya nära kompisar.
har bara haft en väldigt braa tremin. den har sina dåliga hörn och kanter, men det roliga tar över det tråkiga!
OCH GLÖMDE SÄGA HEJDÅ TILL ISEN INNAN HON SKULLE IVÄG.. hur sämst vän får man va
men annars hare varit en gggreat dag!!!!
var med ett gäng från klassen på stan och storjulklapps handla!! hitta många grejor mmmmm.

KOLLAKOLLA

  2012-12-19 / 22:11:51 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
kolla vad jag fick av bästmika!!!!!! jättejättesnällt!!!

åhåå hunuhuu

  2012-12-19 / 02:31:05 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
åhåå, kan inte sova alls!! tänker alldeles för mycket. hur ska detta gå?? skolan imorgon blir lulz.

iimorgon har vi sovmorgon halva dagen NAJS

  2012-12-18 / 00:30:00 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
WOW alltså, hade värsta partyt på monki, nu skulle varit där det var heeelt sinnes!!!!!=D!!!
 
HEJ idag har varit en bra dag. måndagar är alltid bra. efter skolan handlade jag julklappar med alicia, linnea och johanna! såhär gick det för mig: hittade ännu ett alternativ till nyårsjox... åhåå. sen for jag och såg the hobbit och även fast jag inte är en sagan om ringare, och inte kan ett dugg om sagan om ringen så var den asbra!! och jag lyckades bra med min godispåse också,, den blev ovanligt välsmakande!! sen kom pappa och hämtade upp mig och hade världens bästa nyhet: vi får behålla bmwn och jag lände bara: YES!!! taggar jättemycket att övningsköra nuuu, om jag hittar papprena! (när två fllyttar isär så blir det auktion på typ tv och bil och så bland de två som äger det tillsammans, och den vann alltså pappa YES). sen for vi och köpte lite bord och stolar och lampor och så, och en ny bredissängis till mig! så nu ska jag bre ut mig B) nä men nu ska jag se på PH och förtära lite juicer, te, godis, fikon och mango, butterkaka och allt som är gott som jag kan hitta! är vrålis. hoppe hoppe HARE!!!

pepparkakshus

  2012-12-17 / 12:33:29 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
jag och isa pyntade pepparkakshus i lördags

 

TILL HANNA!!!

  2012-12-16 / 20:16:00 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
titta så PIGG, FRÄSH, och LYCKLIG över livet!!!
 
HEJ!! har just kommit in från en (två) häärlig runda i gammliaspåret! var riktigt härligt och kul:-) snön var perfekt, men bara gled fram och behövde knappt anstränga sig. det är ett sånt härligt flow!! och man får vara utomhus också!! nu avnjuter jag en kopp te och en massa mer fika, och längtar redan till nästa tillfälle!

FREDAG

  2012-12-14 / 17:24:07 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
 

världshistoriens bästa fredag!!!

  2012-12-14 / 17:10:00 / B.Å.D.A / 0 KOMMENTARER

(och här har vi en bild på ringen själv! källa www.google.se )

Hej Hopp! idag är det fredag vilket jag ska fira med min bästa kumpan som ni ser på bilden, och kolla på sagan om dom två tornen (ett hett filmtips!!!) hoppas ni får en lika störtskön kväll som jag!
klart slut!!!!!!
/ isas hemliga kompis 

13-12-12

  2012-12-13 / 22:43:28 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
såååå himla mycket beslutsångest! och ska jag ens ha klänning??
 
hej! idag har varit världens softaste skoldag! jag och syster lussade för mamma imorse, och sen for jag till skolan.grät lite på luciatåget, alltså jag vill gå i nian/musikklass och lussa 4ever!!! så himla mysigt och trevligt. sen skulle jag designa min och emmys blogg. det gick jättepissigt FÖRLÅT EMMY, verkligen ingenting fungerade och jag förstår ingenting av bloggdesign!! sen kollade vi på treornas kampanjmredovisningar, och sen gick jag på stan med några flickisar! seeen har jag och min träningsvärk kånkat flyttkartonger och det var... jättejobbigt fyfan!!! men pappa var på bra humör, så fixade en ny bikini, en jacka och beställde även den översta nyårsklänningen!! tror att typ halva umeå kommer att ha den, meeen då smälter man ju iaf in:P iallafall ikväll har jag kollat på sveriges mästerkock och det var inte så smart, alltså jag har aldrig varit såhär sugen på  potatisgratäng!! funderade allvarligt ett tag på att slänga ihop en. men nu har jag just gjort klart min och johannas julpodcast! alltsåå det finns inget bättre moment än när man lämnar in saker på fronter♥ HA DET

GratisFaktion

  2012-12-13 / 14:37:37 / L.O.V.I.S.A / 2 KOMMENTARER
kolla jag fick låna felles jättejätte fina armband idag. det gjorde mig glad!!!!

OPs

  2012-12-12 / 22:58:35 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER
det suger att ha stengolv. så här kul bllir det då

12-12-12 12.12

  2012-12-12 / 12:12:49 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
ALLLTSÅ WOW!!!!! ska försöka timea in sekunden också

tittade igenom bloggen och hittade en massa roliga inlägg av mig:

  2012-12-11 / 21:51:31 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
jag är påriktigt dum i hela huvet!! satt och dagdrömde (heter det dagdrömma även om det är på natten? bara en fråga.) och av någon anledning satt jag och pillade med en liten plastgaffel från nudelpaket #2 och sen bara stoppar jag in den i usb-hålet?!? tror ni den gick av sen eller?:P:P
 
väckte just mig själv med en nys, och den ekade i gitarren och det var världens läskigaste ljud såaattteee nu kan jag inte somna om... ska se på lite gamla halv åtta hos mig, så kanske helge ändrar stämningen i mitt rum!!
 
idag multitaskade jag asbra så jag måste berätta om det: jag gick alltså och höll i paraply och skyddade iPodiz från regno, ochsmsade, och åt äpple! samtidigt!! MULTITASKING!!! i min väntan på att gust ska vakna på andra sidan jordz så ska jag redigera lite bilder så jag bloggar nog senare:-) ;-P x-D eller kan man göra näsor på xD-gubbar???
 
en gubbe i 50-årsåldern tryckte på knappen vid övergångsstället, så att det blev rött precis innan bussen skulle köra förbi så den stannade. då skrek han: lol på bussen!! (och pekade på den) och skrek LLLLLOOOOOOOOOLLL!!!! sen cyklade han till bussens framruta och klistrade fast ett trollface och sa tyst för sig själv (fast ändå ganska högt(jag hörde det ju)) umad? sen cyklade han vidare LOL!
 
IDAG HAR JAG VARIT MED OM DET SJUKASTE!! gick hem från dansen, var utmattad i vanlig ordning och gick som en snigel (LOL det tar alltid dubbelt så lång tid MINST att ta mig hem från dansen än dit). rätt var det är så kastar nån jävel snö på mig alltså typ en spade och jag ba ??!??!?! tittar mig förvirrat omkring. hör en röst uppifrån en balkong "förlåt!! träffade jag dig?? jag skottar snö, kastar det över axeln. fryser du? det ser ut som det. här får du lite te!" varpå denne person alltså kastar ner en tekopp till mig, full på svinvarmt te. asså ni tror mig säkert inte jag lovar:( men jag fortsätter berätta min alltså sanna story. denna tekopp träffar mig verkligen raaakt i huvet och allt te också!! inte ens ett förlåt fick jag heller. nu har jag jävligt ont i huvet och typ brännskador på halsen. men ingen bula?!?!!?  har alltså fått en kopp te från en balkong i huvet och har ingen bula??!!? nu har jag nyss dushat och ska dricka te och se på nåt program. godnatt.
 
HAHA ASSÅ ÅH. var på dancehallen, och i slutet kom 5 snubbar från algeriet och dom var tydligen världsmästare i b-boy/breakdance. vi ba woooww, satte oss och kollade eller ja dom hade som en liten föreställning för oss och sen skulle jag visa hanna och sandra mina skillz och drog en baby freeze (för er noobs: den lättaste freezen som ni hör på namnet att en bebis skulle klara nästan). trodde inte det var några proffs kvar i danssalen men VAD HÖR JAG?! bakom mig står den enda snygga breakdancearen och applåderar typ och ba jjjooeaaa brååeeaa på knagglig svenska. jag ba: ooooohyeah och ba: ååååhhhnnneeej "komigen isa vad har du nu gjort" och ba *put my swag off* och skrattade talangfullt bort det hela. okej det låter inte alls pinsamt men världsmästare lixom och snygg dessutom. YEAH.
 
HÄR NERE FÖLJER TRE ROLIGA INLÄGG SOM VAR FÖR LÅNGA:


fiskis

  2012-12-10 / 15:35:49 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
sitter kvar och pluggar spanska, har slutat för 3 timmar sedan. gu, vi är så duktiga!! signe har gjort världens finaste fiskbensfläta på mig, och nu ska jag plugga vidare. ikväll kommer jag hem jättesent, och det känns jättedrygt. men jag ska baka pepparkakor, och det blir ju roligt!

smaragd

  2012-12-08 / 18:44:47 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
nu kom esmeralds och vi väntar på tre andra detta blir kul yayayyy

du gammla friajord

  2012-12-08 / 17:10:59 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
hejhejhej idag har jag hunnit med mycket! bakat lussebullar. handlat på pingstkyrkansloppis. handlat på annan secondhand affär och köpt julklappar wow produktivdag.
ett par brillor för trettiokronor värt!
nu ska jag slå in julpaket och lyssna på larsW

hahaha tiittaaa

  2012-12-07 / 23:50:21 / I.S.A / 2 KOMMENTARER
titta vad jag hittade när jag packade ihop alla flyttgrejer!!! titta vad söööt hahaha tänk om man fick vara så glad hela tiden tänk att vara liten... jag vill!!!! 
råkade faktiskt ta fel pass en gång för några år sen, minns inte vars vi skulle, men jag langade iallafall fram detta i tullen... men tack vare att jag och farsan är de enda med vårat efternamn i sverige, så löste det sig! haha men det kunde gått illa...
 
frida har just lämnat mig, nu sitter jag med pepparkakor och hemgjord chailatte och lyssnar på Lumberjack christmas. ska nog se en sällskapsresa nu!

man kan ju önska

  2012-12-06 / 20:16:29 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
det här är jag, visst är jag snygg?

Utkast: Dec. 06, 2012

  2012-12-06 / 20:08:08 / L.O.V.I.S.A / 2 KOMMENTARER
kolla så vacker, fastän kvalitten inte är nå bra
idag träffade jag undebaringen som är nadja vi fika så jag inte vill äta nåt på hela kvällen.
 

äntligen

  2012-12-06 / 12:35:24 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER
hej jag säkerhetskopierar min telefon så att jag kan uppdatera min skit mobil. Felle är bäst och hjälper mig!!
 

en bulles liv de e inte lätt, när man har grädde på knoppen!! (toppen?)

  2012-12-06 / 08:54:57 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
HAHA hej jag ser typ ut att vara 1 meter bred lol!!! 
hela igår så var våra element och varmvatten helt kaputt, så jag och mamma kollade på sällskapsresan 1&2 all night. idag är jag förkyld och definitionen av skabbig!! najs. alltsååå ska jag säga hur tråkigt historia är? SÅHÄR tråkigt!!!

everyday i feel this pain

  2012-12-04 / 21:21:28 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
kolla snö! jättenajs!!
 
nuu är jag hemma från tärnaby (bloggar mer om det l8er) och nu lyssnar jag på cirkeln. det går: dåligt, har inte hängt med något alls de senaste kapitlena. vem är max??:S:S
igårkväll var jag på akuten alltså halsgrejsen har kommit tillbaka tre dagar efter att jag avslutade pencillingrejen och dddöööööööööööö nu har jag fått lite nya pillerburkar att äta av dag och natt, natt och dag:):)

hmm

  2012-12-04 / 17:35:16 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
blää cyklade till skolan imorse och hem det var kallt och jobbigt eftersom dom inte hade ploggat imorse.. dumma mamma sa att det skulle va plogat annars skulle jag inte cyklat.
MEN  nu när jag är hemma så hitta jag en grapefrukt MUMS