delicatodag

  2013-01-31 / 18:46:00 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
hälsade på nisse och ballerina idag
sen missa jag den dumma bussen uschoch fy!!!!!
men då istället fick jag äta hemma hos familjen olsson. kycklinggrillspet med potatissallad värsta lyxmaten as gott. medans dom andra hemma fick fisk. så jag ser det som ödet.
och sen finns det delicatobollar hemma yummeyyeyeyey.

vad han gör det vet’e katten.

  2013-01-30 / 23:35:37 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
kolla lärde mig att bytta filter på gifyo wheheeeyy

hallå

  2013-01-30 / 00:17:10 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
sitter men världens ondaste fot och läser en gammal retro kalle-tidning, medans jag håller ut i telefonkö till sjukvårdsupplysningis! gissar väl på ett "ät en alvedon" som vanligt. alltså whatsup med alla sura sjukskötersketanter dom ska fan ta hand om en! och hör sen!!!! tur jag har nattfika som inte går av för hackor iallafall!

:)):))))))))))))))))))))))))))))))))))):(

  2013-01-29 / 15:19:28 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
spanska är det värsta som finns AAAAAAALLLTTTTSSSSÅÅÅÅ!!!!! men jag och alicia ska snart keka på subway , och sen ska jag dansa en hel massa fast med en vrickad fot! men komigeeeen det blir kul
 
TOM HÄLSAR HEJ HEJ

mums

  2013-01-28 / 22:36:08 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
mmm drack nyss oboy som var extra god. det är ju lyx för oboy är ju redan så gott och sen ären ännu godare whhey.
nu säger jag och frassekatt godnatt. och lägger oss i tid, duktiga!
 

vara vänner

  2013-01-27 / 20:52:07 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
kolla äter världens kladigastekladdkaka på en söndag och lyssnar på jakob hellman och har haft en lyckad dag. och har inga läxor, kan jag ju låtsas som.

Ändra redigerare S


hittade massa skivor. najsnajsnajs

  2013-01-27 / 01:56:43 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
hihihi hej emmy bland alla.

mmm kycklingrulleeee.
 
ikväll gjorde emmy en jättegod kola-kladdkaka??? mm den var hur god som helst.

bara för att klargöra jajjemän

  2013-01-27 / 01:00:00 / I.S.A / 4 KOMMENTARER
nu har jag nyss kommit hem från mika! där var det roligt, med fascinerande prat alltså WOW hur kan man sitta i 4 timmar och bara prata MEN ÄNDÅ är det kul!? människor är fascinerande!! jag me:P
meen jag gick hem ganska tidigt ändå för jag tänkte att jag ska vara pigg imorrn när jag ska till backis, men en vinterpromenad i natten blir ju ingen tröttare av så nu sitte rjag här och dricker lättdrikca och ska svara på en kommentar som vi fick ganska nyss ändå (WOW världens bästa bloggare, svarar direk t tjohoo!!)
 
Är du fortfarande ihop med Gustav? Eller visst har du varit det? Isåfall, vad tycker han om att du dricker? Och annars, varför gjorde ni slut? Är du sur på honom?
 
jag har varit tillsammans med gurren välddigt till och från i ungefär 2 år. vi har aldrig bråkat eller någonting sånt nästan, så allting har varit bäst!! men nu är det slut med det, vi är båda singlar och sökande igen;););)  han tycker det är bra att jag dricker, vet ärligt talat inte om han hade tyckt om mig annars. alltså wohohooow varför skriver jag sådär vad tror ni nu lixom men ja nu kommer sanningen jajjemän det är så att han tycker att folk är ganska tråkiga om de inte dricker (alltså de flesta), och tråkiga folk är dom värsta han vet. så missföstå ej han är najs egentligen!! och dessutom har han själv varit världens största alkis alltså nästan nästan så mycket alkis att det blev sorgligt men jag satte stopp för det och nu förtär han bara alkohol på en normal nivå lixom. 
mikan (???) sa en väldigt vis sak igår (?????) som var något om att själv poängen med ett förhållande är att man ska vara med varandra, trivas och ha kul tillsammans. men detta fungerade ju verkligen inte eftersom att vi bor flera tusen mil ifrån varandra. jag är sur över vissa saker såklart, men mest tycker jag bara om honom en hel massa fast som en kompis!
 
g'night

babbababbaba

  2013-01-26 / 02:10:00 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
HEJ JAG HAR HÖGERSTÄLLLDLDLDLDLLDL TEXT WOW!!!!
nu rä jag hemma från verket fast sen blomman å det har vart en kul kväll KUL och jag är lite åshär efter-full nivet som man brukar vara men det är ju kul kanske jag äter glass och grädde fast jag har inte börjat äta än men jag tror inte jag ska göra det heller ska baraa dribka en massa vann det blir ju gott eller nej jag förederar sprit SKOJA vatten bliiir ju kul:P godnatt!

fredag inte lördag woowoo

  2013-01-25 / 15:48:25 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
wow spela ett krigsspel igår, riktigt hemskt och blodigt vare.
mmm äpple åt jag, för jag hade redan ätit en hel kladdkaka:S

it's a little bit funny, this feeling inside

  2013-01-24 / 00:42:03 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
igår drog dansen igång med STORMSTEG, 5 timmar! wahoo yabadabadoo kul!! idag har jag också dansat tre stycken klasser YAHOW, och sen har jag softat i min säng vaddå jag softar ju bara lite får man inte det så säg??!!? och nu ligger jag fortfarande och softar med handen i chipspåsen och skypear med gutten! tjohhhooo vilken toppenkväll fast nu är det natt hoppsan borde sova!! faaast har faktiskt sovmorgon OCH bara en lektionis imorrn! niz

nana

  2013-01-23 / 10:49:14 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
Isa det där var lågt... din skitunge.
du vet att jag inte vill ha så. fast hahahahaha det var väldigt roligt.

det kanske vore något

  2013-01-23 / 00:35:10 / L.O.V.I.S.A / 2 KOMMENTARER
såg denna bild på 9gag, skulle vilja ha mitt rum såhär! eller ja, det var kanske lite överdrivet - but still - vilken grej! 
nu ska jag sova, gäsp är riktigt trött. godnattizzzz

min dag, fast i mat

  2013-01-21 / 22:41:00 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
idag var jag morgonpigg (!!), så jag åt frukost för en gångs skull, vilken grej!!! det blev: grapefrukt och te och macka och äpple och mandelmjölk OCH två glas rismjölk. skare va så skare va, är min melodi.
på engelskan googlade jag bilder på massa mat, från pastamedost till lyckokakor. gott! vi gjorde lyckokakor till varandra också, fick veta att emma snart kommer hit. RAISE THE ROOF!!!!
på skolie var det god lunch, fiskpanetter med sås! mattanterna hade freestyleat med BÅDE citron och peppar i såsen, det är vad jag kallar vardagslyX!!
efter skolan for jag, joses, sanna och tom till max och åt paj! sen fortsatte turen till subway där vi blev sittandes, och påväg hem köpte jag polly som jag tryckte i mig i sängen framför 5 avsnitt av PLL. har kommit igång med andra säsongen nu, wohhhhoooo tagga tiiiiiiilll.
sen åt jag middag, fläskfilé och pasta och ost alltså MYCKET ost sådär som i pasta med ost. gott!
på kvällskvisten gjorde jag varm choklad till mig och farsan, som försöker banta. hihi lycka till. nämen han är duktig:) TOTAL MAKEOVER kör han, färgar håret och allt! kul!
 
MEN jag måste säga att jag är duktig som går emot denna HELT sjuka träningstrend som är på ingång!!!!

OMGOMGOMGOMG

  2013-01-21 / 11:49:05 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
OMG MATTIAS FRANSSON SITTER ALLTSÅ NÅGRA METER IFRÅN MIG ALLTSÅ HERREGUD JAG SVIMMAR SKA JAG SÄGA HEJ JAG ÄLSKAR MNK:P ELLER VAD SKA JAG GÖRA OMG ALLTSÅ VERKLIGEN OMGOMGOMG

ikväll har jag försökt lära mig detta och LOL det har gått jättedåligt

  2013-01-21 / 00:34:00 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
här sitter då jag och lampan och blinkar för fulla muggar i en ful vignettering! eller ja, det är ju bara jag som blinkar..
 
ikväll har jag försökt lära mig att göra rörliga bilder, typ. det var: skitsvårt. som ni ser gick det ju inte så bra heller, för ögonen far lite fram och tillbaka.. kunde ju inte gå och lägga mig mitt i allt piller, men nuså! godnatt.

stop the dams

  2013-01-20 / 22:45:13 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER
känner mig så här just nu..
trött som ett as, och kommer inte vilja kliva upp imorron.
det var ju en fin dag i allafall!!!!
yaaa finger.
och denna bil förgylde min kväll
kolla så söööt

nämen gifar är ju en kul grej

  2013-01-20 / 16:16:00 / I.S.A / 2 KOMMENTARER
 
idag är en riktigt tråkigt dag! ska jag säga vad jag gjort? okej! jag har ätit kakor och druckit trocca. sen har jag funderat på vad jag ska göra till xfemtio2 som ska återupplivas, men det gick dåligt. 
 
lol nu tror alla att jag la up pden bilden för att jag tyckte jag var snygg och sååå meeeen så är inte fallet fallet är att den var intetsägande eller vad säger man DEN PASSADE IN

wellWELL SATURDAY

  2013-01-20 / 00:53:11 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
gjorde some mat gjorde asgod sallad och va nyttiga
SKOOJJJAAAAAA. HEHE
gjorde mumsig riktigmat mmmmm, men sallad hade vi med.
GODNATT. imorron drar ridlekis igång, skoj!

ja å bamse

  2013-01-19 / 00:31:20 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
ikväll kände jag bara nono isa du ska ligga hemma å slöa. sen ångrade jag mig lite, för det har varit ganska tråkigt. men joses räddade kvällen lite i alla fall♥ (till jojses tänk att det är en snögubbe FEM AV FEM till dig!). har sovit lite, städat lite. hittade en bortglömd kaka under kudden och det var kvällens bästa! nu ska jag och bamse sova lite, eller kanske se på en film. KANSKE EN BAMSEFILM? jag har aldrig sett en sån. okej det är nu eller aldrig NUUU KÖÖÖRR VIIII

utdrag ur isas veckobok från 2005

  2013-01-18 / 17:13:00 / I.S.A / 4 KOMMENTARER
"På söndag åkte jag, mamma, Mia och Malin till Vännäsbacken. Igår var jag den enda i snowboardskolan som klarade liften. Jag och mamma skulle åka familjebacken, men hon ramlade i liften så jag åkte själv. Jag ramlade bara en gång. Jag bromsade aldrig. Jag hasade inte ner för någon lite backen. Jag gjorde både små och stora perfekta svängar. Och jag åkte som ett proffs så jag var ganska nöjd sedan. Det var jätte isigt i backen".
 

HAHAHAHAHHAHAHHAHHAH. ÅKTE SOM ETT PROFFS. nä men stava var jag fan bra på!

FREEEDDDAAAGGGG

  2013-01-18 / 14:48:37 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
DET ÄR FREDAG IDAG! KUL! TOM HAR MÅLAT MINA NAGLAR FREDAGSFINA OCH JA VAD PARTY!

ta min hand jag följer dig vi ska åt samma håll

  2013-01-18 / 13:37:45 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
sitter och kollar på flygen till australien alltså åååhåhåhååhåhååhåååhååhååhå¨ååå vill så GÄRNA åka dit!!!!!! titta alltså najs väder WAOW och jag vill fara dit NAJS alltså och hälsa på gurre hohoohhohoh KUL jag vill jag vill jag vill men det ar för lång tid och man måste vara 18 men det går nog att kirraaaa hoppashoppas men ajg kommer ändå inte få åhå

klara jobbet med glans, och gå i land någonstans

  2013-01-18 / 00:13:00 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
har köpt mig en glitterkjol. en som jag ville ha förut, men nu hittade jag den för blott en sjättedel av originalpriset, win/win!
idag slutade vi tolv. kul! jag for till stan med hanna. kul! shoppade väl kanske lite mer än vad jag hade tänkt, men det var väl bra egentligen. sen for jag och pappa och handlade. hade inte med så mycket mat från radis till vår nya lägis, så vi handlade asjävlamycket och det var kul!! tjohoo MAXAT PÅ MAXI!!!!! dock glömde vi tre påsar där, så om någon vill ha gratis mango, full utrustning till att göra sushi, granatäpplen, oxfilé, reninnanlår, frysta hallon, quornburgare, brämhults (hade taggat den hela vägen hem sen ba: ...........) med mera så äre bara att åka och hämta! det kommer vara värt, lovar! men det var sämst att vi glömde det goaste, packar alltid det i samma påse så blir man glad när man packar upp!! hade ju varit mer praktiskt att glömma typ... tandkräm kanske??? bra idé, ska tänka på det nästa gång:) nu har jag just dushat och är fräshare än en sallad B) sovdags!!!!!!! eller nej, först ska jag spela lite pizza city för annars får jag ej ro i själen. g'natt

jaja okej då

  2013-01-17 / 20:30:11 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
ååååå kolla doppa fötterna i vattnet i umeå älven en varm sommardag. såååå sköööönt
och dricka cola med Elin.
skulle göra nästan vad som helst för sommar just nu!!!!!!!!
och idag var det -20grader, yay kommer ju ta ett tag.

hade en kul dröm

  2013-01-15 / 23:35:51 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
inatt hade jag en askul dröm som jag måste berätta:
 
jag och pyret-klara åt ris tror jag. hennes ris var jättegott så jag sa: "hur får du ditt ris så gott?!" då svarade klara: "men ta bara en burk, sen lägger du gröna cocktailbär och riset ovanpå" och jag ba: "OCH VIPS!!!" (jag minns att jag skrek det i drömmen). sen kom oskar svävande på en bmx, och då började klara fylla cykeln med gröna cocktailbär, för hon tyckte den var för lätt, eftersom att den hade aliminiumram. oskar försvann ner i ett hål, men i hålet var det linssoppa så han blev orange och förvandlades till en broccoli. då kom agnes the saaaviooouurrr och slänge ner en lina men det var ett hopprep egentligen, så oliv-fiskarna i soppan började göra konster. sen kom stefan holm och sa: "nej, det är för mycket mat! den tar jag hand om". vi ba okej, och sen kom maja och slog huvudet i en skateboard, men den var mjuk så den flög iväg ut i rymden.
 
detta var vad jag skrev ner på min mobil imorse, lite ledsen att jag inte skrev ner något mer, men det lilla jag skrev ner var ju kul iallafall!

Come be my role model now

  2013-01-15 / 18:30:47 / L.O.V.I.S.A / 2 KOMMENTARER
åå när jag gjorde denna gif skulle jag fara till stockholm emd nadja och det var sommar. HÄRLIG TID

du hittar oss på gatan inga nummer på eniro YO

  2013-01-14 / 23:16:00 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
hoppsan det blev olika redigering! men den skålar vi för SKÅL

ikväll har varit en trevlig kväll! vi hade lite av ett julfirande, och jag och emmy lagade veganpaj som blev rätt så god trots spenatbollar och ingen oregano! annars är det måndag vilket sparkades igång med yoga på gympan, detta var dock bara LLOOLL. olabanda olabanda är nu en betydelse i livet, den lilla rösten jag hör då och då för att skänka motivation!
i övrigt har min helg varit NAJJAN ska jag säga vad jag har gjort? okej här kommer det:
- varit med julia! mycket trevligt, ty det var länge sen.
- gjort stan med sandra. värdaste jag har varit med om, köpte mycket saker som var bra!
- åkt bräda med fridan. askuuul wow alltså på riktigt ni som inte åker bräda INSER NI VAD NI MISSAR I LIVET?! nej det är klart ni inte gör. det var -22grader men jag frös: ingenting alls och då kände jag mig som en norrlänning med superkrafter! så den dagen var tåpenbera

one has to know

  2013-01-13 / 23:27:36 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER
nu har jag åkt skrana och nästan blivit strypt hmm kanske.., i hampis och som är bäst, så nu kan det bli sommar. tack.

och jag vill ha frida tillbaka

SPIDERMAN

  2013-01-09 / 21:36:00 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER

fick sånna här coola tatoos av seli på enhetsklappen med klassen. asbra!!!!!

mika har fått mig att inse charmen av grey´s!!!!!!!!!


oh i come from a land, from a far away place

  2013-01-09 / 00:22:00 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
ikväll har jag haft knytisfika hemma hos johanna med vänner. mycket gott!! nu har jag sett ett avsnitt av paradise hotel och det var parceremoni och allt gick åt helvete och nu ser jag ut sådär som påbilden. blir rädd för mig själv att jag kan börja GRÅTA av att en person jag inte ens känner åker ut ur en norsk dokusåpa (eller är ph en dokusåpa?? vet inte vad det är hehehehehe) alltså LOL känner mig sååå patetisk (som jag förövrigt inte heller vet vad det betyder hohohoho svenskabarn:P är ju faktiskt halvpolack så i dont care!!! #gangsta), men godnatt

2012- NEJ OMG 2013!!!!-01-06

  2013-01-07 / 00:59:00 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
HALLÅ i stugan!!! denna helg har varit jättejättebra tjohhhooo, sparkade in helgen med två hejdundrande laserdomematcher riktigt spännande!!! sen dagen efter åkte vi skrana, först i en backe gjord av is och jättebrant så där fick man blåmärken, men sen åkte vi i skidspåret och det gick fortfort när man hakade i själva spåret med rumpan lixom WOW vilken känsla!!! bästa känslan KLICK!!!! trodde nästan själv att jag var en berg och dalbana:P och sen på kvälla skulle jag vara med hanna. men hon missade bussen:/:/ det kanske inte gjorde så mycket egentligen för vi ska åka skriller på tisdag tjohoojoj KUL kom och va med!!!! ikväll har jag varit med mik och felicia och det var ju trevligt såklart och nu äter jag NUDLAR mmhmmm toppen alla tiders!!!! 

mhmm

  2013-01-06 / 20:32:55 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER
blää hatar att missa roliga saker, fastän man har skoj här. men nu är jag less på att ta hand om småkusiner, så imorron äre hemfärd yayayayya

TÅg

  2013-01-04 / 15:23:33 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
ohhh har internetså då kan jag ju blogga lite.
åt lite blodapelsina, jättegott!!!!
försöker ta kort på utanför tåget men det går inte så jättebra. och tåget går väldigt långsamt men nu är vi snart i uppsala. yä bara 4 timmar kvar
pappa köpte godiset för jag hade inte tid och det ända goda är sura döskallar......

himlen luktar plast, nä snö

  2013-01-04 / 02:39:48 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
snodde bilden från brorsans instaG bara för att jag är så LAT och klockan är så MYCKET! iallafall så har jag bloggat dåligt tur att lollis har räddat upp det! vad har hänt då, jo nyår har hänt och 40+ feber har hänt och snowboard med henningen har hänt! kult! ikväll har jag träffat esmeralda, lollo, emmy, mika och felicia och det var ju också juste kult! imorrn ska jag göra en 2012-resumé (egentligen alldelles för vuet ord för min atmosfär) för sånt är ju skitskoj!!! HARE, godnatt

men så äre ju inte

  2013-01-04 / 01:13:26 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
happ ska åka iväg denna dag.
känns som att jag ska va borta i en evighet

NYYÅR

  2013-01-02 / 16:03:59 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
nu har jag varit duktig och laddat upp lite bilder från nyår som förövrigt var BÄST!
hehe är inte som andra som kan förminska bilderna och göra såna snygga collage bilder så inlägget inte blir så långt, men det kan inte jag så ni får ett långt inlägg!

kan inte sova men vill sova

  2013-01-01 / 23:01:23 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER