h-e-y

  2012-02-29 / 18:02:38 / I.S.A / 1 KOMMENTARER

är inte detta det finaste, gosigaste och bästa på alla vis ni har sett? sydda på slöjden af mig talangfulle isa:):)

HELLO BEAUTIFUL

  2012-02-29 / 00:11:00 / I.S.A / 0 KOMMENTARER



en till sak bara: när jag tog ut mobilladdaren ur uttaget så typ pyste den eller surrade i 5 sekunder, jag ba wtf ?!??!?!? blev lite rädd

CONGRATZ

  2012-02-28 / 19:58:40 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

grattis på födlsedagen BFF♥ haha alltid samma bild javet..

when will you come home?

  2012-02-27 / 23:37:11 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

nu har helikopterfirmajävlarna tjatat till sig att nenne ska jobba hos dom = flytta till usa för nåt tag också!!BAJS. men jag lyssnar på henningmusik och låtsas att han sitter här i kökssoffan med mig..

IDAG HAR JAG VARIT MED OM DET SJUKASTE!! gick hem från dansen, var utmattad i vanlig ordning och gick som en snigel (LOL det tar alltid dubbelt så lång tid MINST att ta mig hem från dansen än dit). rätt var det är så kastar nån jävel snö på mig alltså typ en spade och jag ba ??!??!?! tittar mig förvirrat omkring. hör en röst uppifrån en balkong "förlåt!! träffade jag dig?? jag skottar snö, kastar det över axeln. fryser du? det ser ut som det. här får du lite te!" varpå denne person alltså kastar ner en tekopp till mig, full på svinvarmt te. asså ni tror mig säkert inte jag lovar:( men jag fortsätter berätta min alltså sanna story. denna tekopp träffar mig verkligen raaakt i huvet och allt te också!! inte ens ett förlåt fick jag heller. nu har jag jävligt ont i huvet och typ brännskador på halsen. men ingen bula?!?!!?  har alltså fått en kopp te från en balkong i huvet och har ingen bula??!!? nu har jag nyss dushat och ska dricka te och se på nåt program. godnatt.

HHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYY jag borde ha lite variation på rubrikerna heheh

  2012-02-27 / 23:16:48 / I.S.A / 1 KOMMENTARER
ASSÅ VAFAN HAR HÄNT MED DENDÄR RADEN DÄR MAN LÄGGER IN BILDER OCH SKIT?!!? bortaa! anyhow, märkte 2day att många människor tagit fram sina vårjackor och har hört från många att våren håller på att komma. YAAAHHHOOO säger dom, BAJS säger jag:(:(

SOM MONALISA HAR SITT LEEENDDEEE GÖMMER OCKSÅ DU EN HEMLIGHET!!!!

  2012-02-27 / 12:52:17 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
LOL FULA ^ HEEEY BABbyy! ooh aah. VI SITTER PÅ ENGELSKAN OCH SKRIVER LITE PÅ DOTAN OM VÅRAN FRAMTIDENS RESA. DET ÄR KUL:D:D:D:D::D:D:D:DD:D::D YAAAAAHHHHHOOO!!! nu lyssnar vi på stormvind hejs:):)

one direction

  2012-02-26 / 22:22:26 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
Lite sent men JAG OCH JULIA HAR ONE DIRECTION BILJETTER WOHOOOlOO!!!!! Godnatt!

saknar dig fastän jag träffar dig

  2012-02-26 / 20:12:36 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
heeeeej! är sjuk... min familiee har smittat mig.. nämen den har helgen har varit myckt tervlig! var  på ledarskolan igår det var riktigt kul eller mer än vad jag väntat!! förutom att jag blev sjuk då. sen åkte jag till stallet och hade lektionerna fasten jag mådde piss men det var fint väder  allafall.  men nu ska jag fortsätta prata med isa som har världens bästa smeknanm hahah, byee!

ungefär så här fint väder vare idag. skanar nisse fastän jag träffar han ändå ofta eller sakna när han stod på åbacken!

HEY

  2012-02-26 / 00:41:32 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

asså denna bild är så äcklig!! kommer besöka mina egna mardrömmar...
men ja, i helgen har jag 1. haft feber och 2. umgåtts med kusinbjörn som är här från malmö. det roligaste är att han hela tiden klagar på hur mycket snö det är här, dom har tydligen inte en enda snöflinga därnere LOL! vi har nyss sett x games, nu blire big brother (obs efter hans önskemål) BYEE

?!?!

  2012-02-25 / 18:40:00 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

ja, idag spelar då m83 i stockholm. VARFÖR bor man inte där? VARFÖR är inte henning hemma så vi kunde åka dit?! :(::( detta är årets hittils sorgligaste dag.

hey

  2012-02-22 / 23:46:49 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

ASSÅ DERAS PAS DE QUARTE JAG SÄGER BARA DET ÅH ÅH ÅH!!!
idag har jag dansat balett och lyriskt och varit ute och "löpt". måste vara det fulaste ordet som uppfunnits! löpt alltså. nu har jag dushat, eller det var ganska länge sen för jag har fastnade på youtube i enochenhalv timma och kollade balettvideos. KVÄLLSAKTIVITET!!! oj klockan är mycketmycket ska springa till gurris hehe. GODNATT SEN

!!!!!!!!!!!!!

  2012-02-21 / 22:10:17 / B.Å.D.A / 1 KOMMENTARER
sälen bokat! SÄLEN BOKKAAAAAAAATTTTTT YAAAAAAAHOOOOOOOOOO!!!!!

MMM

  2012-02-21 / 21:30:57 / I.S.A / 0 KOMMENTARER


best parts of my day↑ (OBS SANNA DINA KONSTVERK VAR OCKSÅ VÄRLDSKLASSS!!!!!)
IDAG är det semmeldagen! jag har inte ätit någon semla, bara smakat lite på olles. istället fick jag valentinhjärtan (?) av LW på dansen. i brist på semlor, lixom. och så har jag fått världens bästa parfym<3<3. just nu sitter jag och lyssnar på ratatat som vanligt. vill se dom live!! nu ska jag dusha eftersom att jag både dansat och "sprungit ut och löpt" som sebbe säger. såå HEEJJJRRRRÅÅÅÅ

mumss

  2012-02-21 / 17:09:35 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER
hej har nyss kommit hem har varit med julia ett tag efter skolan vi bak god kladdkaka mumss!

irriterande att mobilbilderna inte kan bli större.....

men nu ska jag till åbacken och ha ridlektion tagga!!! hejdå

one tear of blood for everything i love <- LOL!

  2012-02-20 / 23:41:31 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

"umeå" av: isa. SKOJA LOL detta var bara ett fult kort jag tog från bussen.
i lördags: såg jag på film med några. paranormal activity. tänker nu att jag ska bli ivägsläpad från sängen varje natt. dock ska det komma en hjälte och rädda mig. jag och esmeralda åkte buss hem. råkade vara orsakerna till att bussen körde fast och blev stående i tjugo minuter. var dock ganska trevligt, rasmus var underhållande och jag hade ju esmeralda så, ja. igår: dansade jag en massa som vanligt. sen åkte jag till gurris och var där hela kvällen och kollade på x games. vi råkade somna i soffan (hur det nu är möjligt när man ser på x games?!?! det var säkert skoter freestyle) och ingen vaknade förrän typ 5 imorse. det var ju... nice. idag: har jag varit på volleyboll och dansat. nu är jag på dåligt humör så jag ska springa till gurris i kylan, han har ju nämligen bosatt sig här för en vecka framöver. tur han bor nära! GODNATT sen.

when the stars go blue

  2012-02-20 / 19:47:30 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER
har varit sjuk så stanna hemma idag men hoppas på att kunna gå till skolan imorgon och ridningen!!!
men har i allafall hunnit klart med no, och har försökt kolla tåg eller buss res hem på sportlovet åh att det kan ta så lång tid..... har typ spenderat resten av dagen att sova och kolla på oth. åhh blev jätte sugen på choklad isas fel... nämen hejdå ska kolla runt lite mer på datan nu!


hahahah hittade den här väldigt gammla bilden på mig och isa hahaha

lesss

  2012-02-19 / 17:04:04 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER

är tröt, är hungrig, måste göra no, måste hjälpa till och städa för att alla i familjen är sjuk förutom jag..... nu ska hjälpa till med midda tacos mmmm<3
ciao!

varför är jag så där brun när jag inte kan bli så brun nå mer....:(


STALLET!

  2012-02-19 / 10:28:34 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
hej sitter här och lyssnar på one direction och ska snart till stallet.
igår var jag med isa, esmeralda och julia det var roligt! men sen när jag skulle hem kom pappa och hämta mig han körde fast med bilen i snön så att vi fick stå och skotta mitt i natten i en timme i snöstormen...... usch var typ det jobbigaste jag gjort! tacka oss ni som vi skotta upp uppfarten åt. förlåt ni som vi dumpade all snö framför.
hejdå!

hej från isa och leif

  2012-02-18 / 18:05:12 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

idag så har jag och fridis åkt snowboard. säger bara: varför har man aldrig åkt offpistbacken i vännäs förut? älska<3<3. nu sitter jag och barnvaktar leif, vi har byggt ett hopp till hans raceribl, och nu ser vi på bolibompa. sen blir det paranormal activity-maraton med några människor, utan leif såklart. nu kom pettspn på bolibompa måste kolla HEJS.

one tree hill

  2012-02-18 / 14:46:32 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
hej sitter här och degar framför datorn och är väldigt lycklig för att det är helg och för att pappa är världensbästa just nu och köpt den tredje säsongen av one treehill så nu ska jag sätta mig och kolla på det och hare skönt tills esmeralda kommer byeeee!


haha alltså va

  2012-02-17 / 19:07:54 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

haha alltså va? ska detta föreställa sverige? nu drar jag till sanna och leker!:P:P

idag har jag skämt ut mig för världsmästarn i breakdance:):)

  2012-02-17 / 18:56:12 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
HAHA ASSÅ ÅH. var på dancehallen, och i slutet kom 5 snubbar från algeriet och dom var tydligen världsmästare i b-boy/breakdance. vi ba woooww, satte oss och kollade eller ja dom hade som en liten föreställning för oss och sen skulle jag visa hanna och sandra mina skillz och drog en baby freeze (för er noobs: den lättaste freezen som ni hör på namnet att en bebis skulle klara nästan). trodde inte det var några proffs kvar i danssalen men VAD HÖR JAG?! bakom mig står den enda snygga breakdancearen och applåderar typ och ba jjjooeaaa brååeeaa på knagglig svenska. jag ba: ooooohyeah och ba: ååååhhhnnneeej och ba:

"komigen isa vad har du nu gjort" och ba *put my swag off* och skrattade talangfullt bort det hela. okej det låter inte alls pinsamt men världsmästare lixom och snygg dessutom. YEAH.

julia är bäst i hela världen ba så att alla vet tänkte jag!<3

  2012-02-17 / 16:22:48 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
hejhejhej nu är det helg!! wihoooo!
just nu sitter jam med julia och vi ska spela sims det var ju år sen man gjorde det hejdå!
lhhu
JAG TYCKER ATT VI ÄR GRYMT SNYGGA! tralalalalalallalalalalalalalalaalla!!! pusss njag älskar juliaa!! <3333

världsklass↓

  2012-02-16 / 23:28:19 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

denna dag har varit b (to the) ä (to the) s (to the) t!! friluftsdag ju! åkte först skridskor inne på nolia, sen curlade vi och även om det bästa med det var dom väldigt väldigt glidiga skorna och vissa folks vurpor var ju ja, rätt roliga, så var det mycket kult. sen struntade jag i dansen, trots att mina vurpor på skridskorna har minskat mycket (tack vare klaris och fridas privata skridskoskola♥♥) så slog jag fortfarande knäna rejält. nu ska jag sova GODNATTT!! ps imorrn är det fredag. tillåt mig: YAAAAAHHHHHHOOOO

gonatt

  2012-02-15 / 23:21:23 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

MÅSTE BARA SÄGA TILL ALLA MED ANDROID ATT LADDA NER VIGNETTE DEMON SUPERBRAA!! med det säger jag godnatt,

ch-checkelicheck yo self before you wreck yo self

  2012-02-15 / 23:15:54 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

obs jag drar inte ett seriöst smile, men lollo var fin

DAGSRESUMÉ i blogganda: matteprov, lunch hos julia (ja ni skymtar en korvabit på isas tallrik!!!), skridskor, ont i knäna, tåskobalett, ont i tårna, världens verkligen världens mest misslyckade kladdkaka, utelåst for a långt tag, mat och lite mer mat. mycket mat. har upptäckt att mat är mitt liv, jag äter hela tiden. MMMMUUMMMMSSS. hehe.

YESYESYESYES

  2012-02-15 / 20:05:02 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
Har fått tillbaka internet nu igen tack och lov!!! hoppas inte att pappa ska stänga av rautern igen så att den inte vill starta igen så att vi inte har internet igen för det skulle vara lite drygt...
Har typ inga läxor för en gångs skull gjorde ju bort matteprovet idad så himla skööönt!

bild idag från hålet när jag,isa,esmeralda och julia for hem till julia.
åhh vet inte varför vissa av mina bilder inte vill bli störe.......

glad alla hjärtans dag:P:P

  2012-02-14 / 23:49:31 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

måste återigen tipsa om detta band<3<3<3
HAR NU AVKLARAT DET SOM HÄNDER ENDAST EN GÅNG PER MATTEKAPITEL; TAGIT HEM OCH PLUGGAT! slutade som vanligt med mig, mamma och mammas lärarmattehandbok i handen och mig gråtandes. snorade upp en hel rulle hushållspapper OM NI VILLE VETA. och det ville ni ju! annars idag har jag plågat mig själv med 4 timmars dans med vikarie utan någon som helst känsla för takter och rytmer. ÅH varför var jag ens där?? varför drog jag inte min vanliga "jag ska med en buss"?? men jag klara och lotta dansade lite fuldans, så det var ju roligt i alla fall. gonattiss!

they will talk about us like they talked about the kings before us YEH YO

  2012-02-12 / 23:19:24 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

i lördags var jag och frida och åkte bräda! händelserik dag! efter en omgång bakad potatis drog jag till sanna och softa. idag har jag dansat lika mycket som varje söndag och svettats lika mycket som varje söndag. det blir så varmt i danssalarna på housen att det är imma på fönstrena och änd är fönstrena typ uppe i taket. varmt. nu sitter jag och lyssnar på common, men ska changea til att se på dafo och sen dusha för det har jag glömt bort. hejdå

ååå jag vill bara sitta här me benen i kors

  2012-02-10 / 23:30:53 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

olika stolek..? idag har jag dasat dancehall, återigen glömde jag ta av mig långkalsongerna innan jag satte på mjukisarna och fyffaaaan!! kvällen har spenderats med axel, vi har: ätit kärbärsyoghurt, ätit mängder med isbitar, sovit och tittat på tv. soft. nu ska jag slumra och imorrn ska jag till backen med fridis! GNATT.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH :@:@:@

  2012-02-08 / 23:51:19 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
obs varnar redan nu att detta inlägg är inte värt att läsa!!
ÅÅÅH! tog tummen ur röven och tog mig en dusch för mitt hår var som vanligt jävligt tovigt. sen ba var balsamet slut = jag kan då inte borsta ut mitt hår med fingrarna = jag ba jaha?!??!?! sen iallafall struntade jag i det och torkade håret. sen gjorde jag DÖDSSYNDEN som jag hållt mig borta for a långt tag och börstade det med borste. tänkte hela tiden "fan dethär kommer inte att se bra ut men AJA" lägger alltid till AJA i slutet av mina tankar, haha. men iallafall sen såg jag resultatet, drog på ett smile och fotade olyckan:

SÅHÄR såg jag ut alltså. hahahah vilket monster. jävlar afro typ eller ja, det kändes som jag bodde i typp ett stort land med hår överallt. VAFAN tänkte jag, satte upp håret i två knutar och paniklånade grannens plattång. började med ena sidan, tog typ en timme såklart, måste göra så annars har jag halva håret krulligt på fem minuter. men iallafall när jag skulle byta till att platta resten av håret så drog jag ut klämman och så var det som att det kom änglaljud ba ooohaaah och så var det håret ASFINT!! så då satt jag såhär...

...halva håret asfult halvplatt och andra halvan så fint som det aldrig varit. obs det var finare än det ser ut. och jag bah NEJ FML. men what to do? tog emot ska jag berätta att platta min vänstra halva av håret. kom tillbaka<3<3. nu råkade jag sätta på lisa ekdahl i min nostalgilista också och började just gråta! ÅÅÅH DETHÄR SUGER. vill vara liten igen. anyhow, hög tid att sova nu innan jag halkar in på något annat. fressten har valt gymnasium barapppapapapaaa idag säger inte vad jag valde THIHTI. (obs ingen kommer att ha läst ända hit) men jag undrar hur man väljer till någon annan stad? ska antingen gå i arvidsjaur på pilotgymnasium, eller i nån by utanför storstan stockholm på nån dansskola. men dom tjatar så att jaaa varkar inte så väldigt nice skola om man säger så. får väl gå samhäll, vill ju annars bli barn- och ungdoms-psykolog. TAGGA BETEENDEVETENSKAP!! på riktigt alltså! gud vad jag prpatar hahaa. GODNATT nu på rikigt!! måste verkligen sova nu, måste ju platta mitt hår imorrn bitti också. ty detta hår kommer att vara lockigt igen redan i ottan ÅH VAD NICE!! skoja. godnatt.

grape juice city

  2012-02-08 / 22:26:03 / I.S.A / 1 KOMMENTARER

jag och frida har köpt brämhults och har i skåpen GÖDIS!!
idag har jag: haft väldigt långt hål. det var ett tråkigt hål, jag och klaris gjorde sjukt mycket spanska och åt pasta med ost. sen har jag: varit hemma hos axel tillsammans med jesper. längesen man såg dom pojkarna. vi åt iallafall väldigt mycket, rester från deras megasläktknytis. ett litet utplock (?) av det vi åt: tre sorters smörgåstårta, nutella, glasswienerbröd, chokladtårta, marängtårta, biskvier, chokladbollar, citronbullar eller något, chailattekaka som var mmmm, megastor fruktsallad, vaniljhjärtan, lefse (norskt tunnbröd med smör och socker, typ) och mycke mycket mer. älska mat!! sen drog jag direkt till dansen, lyrical theatre och sen balett. blev påmind om hur lite jag tycker om människor utan taktkänsla. nu har jag ätit lasagne som varenda kväll, och sett på wildkids med mamma. nu lyssnar jag på ratatat och ska dusha men åh jag orkar inte:( HEJJJRRRÅÅÅÅ

hataaaar internet!!!

  2012-02-08 / 13:56:21 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
vårat internet funkar inte igen fastän vi bara haft den nya rautern i typ fem dagar.........
så det blir inte så mycket bloggning för mig tills det är fixat fast den var inte så jätte bra innan också heheh..
men nu ska jag sluta innan kerstin (franskalärare) upptäcker att jag inte läser om paris. byeee!

ESMERALDA ÄGER

  2012-02-07 / 16:11:38 / L.O.V.I.S.A / 1 KOMMENTARER
heeej allaaaaa. är med julia och esmeralda just nu och har det trevligt. idag har det varit en liten annorlunda dag i skolan inga lektioner wohooo! fast vi hade nationella i svenska men men.
ikväll är det ensemblekonsert önska lycka till!
idag skämde esmeralda ut mig väldigt mycket inför min kusin det var lite små pinsamt.....
men hejsvejs!!!
här har ni en snygg gammal bild på dom!

did you know?? it's free and easy to listen to music at spotify!!!!

  2012-02-07 / 15:29:28 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

sitter återigen här på mitt favvo place men en chokladhaaselnötskräm i min hand. och massa gomackor och kiwi också. mm.m. spotify premium funkar ej längre, men jag välkomnar reklamen med öppna armar<3 nu ska jag sova en stund! herrå

om det är något mina barn ska ha så är det:

  2012-02-04 / 19:34:07 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

ökenråttor! saknar mina ökenråttor hur mycket somhelst! blev typ taggad på att köpa några nya. SKA GÖRA DET!! minns när jag hade över 20 stycken och massa ungar och som vägde ingenting och hoppade runt i handen och ååååh♥

hallådär

  2012-02-04 / 16:04:04 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

här sitter jag, mitt favoritställe i hela lägenheten, bakom tvn. varmt och skönt för elementen är trasiga och bränner mig på dom då och då typ när jag skulle vicka på ögonbrynen. nu ska jag gå över till mina låsta

HEEEEJHEEEJEJEJEJ

  2012-02-03 / 16:32:51 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
nämen hej sitter här hemma framför dattan och är glad har gjort bort det dryga kemi provet nu fast det kanske inte gick sådär jätte bra precis men nu är det borta så et känns skönt! igår efetr skolan var jag med ronja hela dagen länge sen var det men det var jätte kul. fick se deras nya lägenhet jätte fin!
lyssnar just nu på upp all night wohoo! nämen ikväll ska jag va med isa vet ej vad vi hittar på men roligt blir det!

hol'up talk to the talk boom boom deeaaaam bitch you talkin' to a grown ass meeeeaaaaan IT'S like way way way nanana THERE GOES THE BIZNIZ

  2012-02-02 / 22:32:48 / I.S.A / 0 KOMMENTARER

huuuuur skönt!
försöker plugga in det sista uppslaget no - förstår ingenting och har inte haft nolektion på två veckor sååå kommer provet gå bra imorrn eller? njjjaaaaeee. idag har jag dansat dancehall och sen sprang jag till hiphopen nådigt nervös, trodde jag hade tagit mig lite vatten över huvet som ba jaa eh jag bokar den svåraste hiphopen :P :P. men det gick kalas, vi var typ 10 personer anmälda och läraren är världens skönaste (utom Lovisa♥) såaattee det blir nog en roligt vår! YAHAHHHOO. nu ska jag göra ett tredje försök att plugga no, går ej bra eftersom att jag bara har hol'up talk to the talk boom boom deeaaaam bitch you talkin' to a grown ass meeeeaaaaan IT'S like way way way nanana tre fyr fem sex THERE GOES THE BIZNIZ i huvet. ÅÅÅÅÅH

o-wo-oh, o-wo-oh, the STEP STEP we take

  2012-02-01 / 23:13:26 / I.S.A / 0 KOMMENTARER
↑ har världens bästa låt på hjärnan, dock kan jag bara en mening. hatar när det blir så!!

massa mobilbilder. bäst resa!! OM NI HINNER SE NÅGOT MOAHAHAH. har typ ej så många mer, vi var inte det mest seriösa gänget i KF om man säger så så dom flesta bilderna är för fula för att visas, på riktigt.
resan i stora drag: jag + gustav åkte ner till stockholm, skulle åka deras propellerplan därifrån, personalen ba vi kan skjutsa sen råkade vi åka till göteborg, sen iallafall efter många omständigheter anlände vi till kittelfjäll. väldigt glada bosatte vi oss i deras ASLYXIGA stuga och det var awesome, ska aldrig mer använda det ordet. träffade 5 roliga norrmän men VÄLDIGT konstiga namn som jag aldrig lyckades lära mig, eller en; isevind, så vi kalla dom fula smeknamn. anyhoe, dom och deras katt tossen (som dom av någon anledning hade med?!?!) flyttade också in i stugan och vips var vi 8 stycken (inklusive katten alltså). om dagarna åkte vi i en stora klunga och om kvällarna hade vi det väldigt roligt. vi bestämde att vi skulle dit igen och bo i gustavs stuga, vi får väl se hur det bli med det. ska försöka hitta dom på facebook först, hehe HEEEERRRRÅÅÅÅ

HEJHEJHEJ

  2012-02-01 / 12:52:09 / L.O.V.I.S.A / 0 KOMMENTARER
har lånat min sylärares dator och tänkte bara säga hej och att mitt internet är fortfarande paj! så kan inte blogga nåt på nåra dagar till.... åh det finns mönster på virkade linnen bläää.
men nu ska jag fortsätta mit sökande. hitta ett snyggt linne men ingen beskrivning....